Over ons

Importeur en distributeur

Starsweets is een van de toonaangevende onafhankelijke importeurs en distributeurs van zoetwaren en snacks in de gehele Benelux. Omdat we prominente fabrikanten vertegenwoordigen vanuit geheel Europa en andere delen van de wereld, is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten aan te bieden. In de relatief kleine wereld van de zoetwaren en snacks, is het alom bekend dat Starsweets zich volledig toelegt op de service naar de klanten, en dat we ons alleen richten op producten van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en Innovatie

Ons credo is dat we kwaliteit en innovatie binnen ons assortiment willen combineren. Natuurlijk introduceert Starsweets ook zogenoemde impulsartikelen met een kortere levenscyclus. Voorbeelden hiervan zijn allerhande kinderartikelen zoals novelties en seizoensartikelen. Alle door Starsweets gevoerde artikelen worden vervaardigd volgens de internationaal geldende richtlijnen voor de voedselveiligheid. Zelf is Starsweets ISO gecertificeerd.

Distributie

Een ander sterk punt van Starsweets is dat we gebruikmaken van een groot en modern logistiek distributiecentrum in Eindhoven, met een oppervlakte van 24.000 m2. Het distributiecentrum is gunstig gelegen in het centrum van de Benelux. Vanuit dit distributiecentrum worden de producten door de gehele Benelux geleverd en getransporteerd in opvallende trucks. Uiteraard volgens de nieuwste richtlijnen van de General Food Law.

Het team

Joep Welten

Managing Director

Johan van Deuren

Managing Director Commercieel Manager Starsweets België & Luxemburg

Hein van Bergen

Financial controller

Nancy Lauwerijssen

Verkoop binnendienst Starsweets Holland

Guido Schreuder

Account manager

Jacolijn van Rijsewijk

Verkoop binnendienst Starsweets België & Luxemburg

Erik Smit

Assistent controller

Sanne Startman

Productmanager

Fleur Adriaensen

Logistiek assistent

Zeger de Regt

Logistiek manager

In memoriam 

It is with great sadness that we must inform you that our friend and colleague Christian Pauwels passed away on Wednesday, January 25, 2023.

Needless to say, what a loss this is to our company, both as an exceptional professional and as a good person. 
Some of us worked with him for more than 40 years, going through good days and bad, but always in a positive entrepreneurial spirit.
His commitment has always been exceptional , both in founding and building the company and in overseeing its continued existence.

For the last 11 years he was CEO of StarSweets International Group, loved by all within the company and also by our business partners around the world.

 

Our deepest sympathy goes to his wife Christa, his 4 children and 4 grandchildren

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar. Voor een open sollicitatie kan je een mail sturen naar info@starsweets.nl.